Blogger Templates

Wednesday, 9 November 2011

SpM AlrEAdY At The coRnER...

Walau sejauh mane pun aq cube lary darpada spm ni dy tetap datang kat aq...semakin hari semakin dekat...lagi menakutkan semakin aq bersedia untuk menghadapinya semakin banyak bende yang aq x tau...makin lame makin pening...xtau nak wat camne ag...tp pe2pun aq akn still try my best becoz my parents put a realy big hope towards me...so aq harap korang doaknlh kejayaan aq...
Sekarang jom cite pasal kat sekolah...macam biasa bile nak pekse ny kan de mohon restu so sekrang aq tengah nak pikir yang patut ke aq mntak maaf gan cikgu yang gaduh gan aq time kat dewan ary 2...sebenarnye aq x boleh nak maafkan dy...2lh sebenarnye masalah aq...once the individual make me angry or terasa hati aq mmg ssh nak maafkan dia...so aq mlas nak layan dia...pe2pun korang maafkan aq dan for syafiraa just wait n see pe yang aq nak cakap gan ko time mohon restu...
so i'm so'rry...'

Sunday, 30 October 2011

SeCoNd DaY aT KOleJ kOMuNiTi....

Wow its so amazing...its look like a fairytale because i never thought that i have a chance to make my own website...u alll want to know why????because all the person who had kutuk i inside their blog also dont know how to make it...after this all of you can read so many things about me or just go to my website...actually its so nice to know this blog because after this i dont have to write a lot of things inside my diary...so after this my diary just for my special event or just for something important that i cant share with...i hope u all undestand that sometimes theres something that we cant share with everyone...maybe it was something personal or important for mee...ok thats all for today...

"SEE YA!!!!!!"

Saturday, 29 October 2011

DoNe AlReAdy!!!!!!!!!!

Akhirnya siap jugak...
selepas aq menitiskan darah yang terakhir..aqnye blog siap jugak..even theres some errors happen I tetap bangga dengan blog ny...tapi aq sendry x tau bile lagi aq boleh duduk infront of the computer and curhat kat dalam blog buatan sendiri ny...FYI aqnye Account facebook pun syafiraa tersayang yang watkan...just imagine bertapa sshnye aq nk bagi comitment untuk benda2 yang leceh macam blog ny...tapi nak wat camnekn..I already paid for this course...